دستور تهیه و روش آماده سازی دسر ماست و خرما قالبی با ژلاتین
دستور تهیه و روش آماده سازی دسر ماست و خرما قالبی با ژلاتین
طرز تهیه دسر ماست و خرما بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام دسر ماست و خرما را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور تهیه و روش آماده سازی دسر ماست و خرما قالبی با ژلاتین
این دسر خوشمزه به دلیل داشتن پودر ژلاتین و خرما برای استخوان ها بسیار مفید است.
مواد لازم برای تهیه دسر ماست و خرما :
پودر ژلاتین :♦: دو قاشق سوپخوری
آب :♦: نصف پیمانه(۸۰ میلی لیتر)
ماست :♦: یک و نیم پیمانه
خرما بدون پوست و هسته :♦: ۱۲ عدد
خامه شیرین شده :♦: یک پیمانه
عرق بیدمشک :♦: یک قاشق چایخوری
دستور تهیه و روش آماده سازی دسر ماست و خرما قالبی با ژلاتین
مجموع انرژی این دسر 600 کیلو کالری می باشد.
طرز تهیه دسر ماست و خرما :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه دسر ماست و خرما ابتدا باید
پودر ژلاتین را با آب حل کرده و روی بخار آب قرار می دهیم تا رقیق شود.
ماست و خرما را در مخلوط کن ریخته و به مدت یک دقیقه هم می زنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا یکدست شود و بعد از آن از روی حرارت برمی داریم.
خامه را با همزن برقی زده تا فرم بگیرد و به همراه عرق بیدمشک به مخلوط ماست اضافه می کنیم.
ژلاتین رقیق شده را به مواد بالا اضافه و مخلوط می کنیم.
مایه را داخل قالب ریخته و به مدت شش تا هفت ساعت در یخچال قرار می دهیم تا دسر آماده شود،
سپس در ظرف دلخواه سرو می نمائیم.
دستور تهیه و روش آماده سازی دسر ماست و خرما قالبی با ژلاتین
دستور تهیه و روش آماده سازی دسر ماست و خرما قالبی با ژلاتین
- ۹۷/۰۷/۰۶