دستور و طرز تهیه دسر پاناکوتای انار خیلی خوشمزه و زیبا مخصوص مهمانی
دستور و طرز تهیه دسر پاناکوتای انار خیلی خوشمزه و زیبا مخصوص مهمانی
طرز تهیه پاناکوتای انار بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام پاناکوتای انار را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور و طرز تهیه دسر پاناکوتای انار خیلی خوشمزه و زیبا مخصوص مهمانی
دسر پاناکوتا یک دسر ایتالیایی به معنی “خامه پختهشده” است.
دسر پاناکوتای انار یکی از دسرهای خوشمزه مخصوص شب یلداست.
مواد لازم برای تهیه پاناکوتای انار :
خامه :♦: ۲۰۰ گرم
شیر :♦: ۲/۱ لیوان
پودر ژلاتین :♦: ۱ قاشق غذاخوری
عسل :♦: ۱ قاشق غذاخوری
چوب دارچین :♦: ۱ عدد
ژله انار :♦: ۱ بسته
آب جوش :♦: ۱ لیوان
انار :♦: ۱ عدد
دستور و طرز تهیه دسر پاناکوتای انار خیلی خوشمزه و زیبا مخصوص مهمانی
می توانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید.
طرز تهیه پاناکوتای انار :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه پاناکوتای انار ابتدا باید
ابتدا انارهارو دون کنید.
ظرف موردنظرتون را انتخاب کنید و به صورت مورب قرار بدید و کمی از انارها را داخلش بریزید.
1 لیوان آب جوش را توی ژله بریزید تا حل بشه بذارید کمی خنک شه بعد روی انارها قاشق قاشق بریزید،
تا کمی نزدیک لبه لیوان و بگذارید تو یخچال تا ببندد. ۱ ساعت کافیه .
ژلاتین را با شیر مخلوط کرده و روی کتری بخار آب قرار داده تا ذوب بشه و خوب حل بشه .
چوب دارچین هم می شویید و میذارید توش تا عطرش به مواد بره .
توی ظرف دیگه خامه رو با ۲ قاشق عسل مخلوط کنید یا به جای عسل شکر بریزید اینطوری سفیدتر میشه و رنگ عسل و به خودش نمی گیره.
بعد مواد ظرف بالا یعنی شیر و ژلاتین و بهش اضافه می کنیم تا کمی حل بشه و بعد گاز را خاموش می کنیم.
دارچین ها رو هم دریبارید.
توی ظرف بزرگتری یخ و آب می ریزیم و این ظرف مواد توش میذاریم تا زودتر خنک بشه و بعد قاشق قاشق به لیوان ژله بسته شده اضافه
می کنیم می گذاریم ۲ ساعت تو یخچال بمونه و بعد نوش جان کنید.
دستور و طرز تهیه دسر پاناکوتای انار خیلی خوشمزه و زیبا مخصوص مهمانی
در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن 2 بسته ژله فقط از 2 لیوان آب جوش استفاده کنید .
دستور و طرز تهیه دسر پاناکوتای انار خیلی خوشمزه و زیبا مخصوص مهمانی
- ۹۷/۰۷/۰۶